ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Utdrag ur boken - Tvångsvård

2012-09-29 00:43:56 / 1 kommentarer ..


"De klev in i rummet, tog tag i mina ben och överkropp. Spelade ingen roll hur mycket jag stretade emot, de tryckte i mig i en rullstol och plötsligt var jag inne i sondrummet. Jag stretade emot och när de spände fast mina ben sparkade jag med benen samtidigt som jag slogs med mina armar mot och på personalen. Det var inte jag som gjorde det, men djävulens röst i mitt huvud fick mig att göra många hemska saker.  Jag spändes fast i hela kroppen. Bälten låg över mina fotvrister, magen, mina handleder. Personalen var även tvungna att hålla fast i mig. Den starkaste fick hålla i mitt huvud. För trots att jag var fastspänd överallt var jag tvungen att streta och dra, försöka ta mig loss. Jag minns smärtan i handlederna när jag vred dem för att komma loss. Djävulen i mitt huvud fortsatte att skrika, det var vi som skulle vinna, jag och djävulen. "


Jag har nu börjat med första kapitlet i boken. Jag går rakt in i handlingen under tiden jag hade LPT. ( Lagen om psykiatrisk tvångsvård) Här var jag väldigt sjuk i anorexi och jag berättar för läsarna om vad som hände bakom sjukhusets stängda dörrar. 

Första kapitlet kommer vara väldigt mycket anorexi och sjukhus. Om hur det var att vara inlagd med LPT. Om hur djävulen i mitt huvud styrde mig. Men jag kommer även få med tips och kanske någon övning. Jag har inte kommit så långt än. 

Under veckan ska jag fortsätta skriva på första kapitlet och skriva ner tipsen till första kapitlet. 


presentation

2012-09-29 00:30:26 / 0 kommentarer ..


Jag heter Angelica och går sista året på gymnasiet. Denna blogg är endast avsedd till mitt projektarbete som loggbok. Jag ska göra en självhjälpsbok men även dra in egna erfarenheter i boken. I slutet av boken kommer det finnas anhörigsidor där jag ger anhöriga tips om hur de kan vara stöd och hur de ska bete sig till deras nära och kära som mår psykiskt dåligt. 
 
Boken kommer bestå av biografi av mig. Jag kommer ta upp vissa delar från min tid på sjukhus och även under andra tider då jag var väldigt sjuk, men även om hur det är nu, några år senare. Jag kommer ta med mitt egna självskadebeteende och mina tankar och min demon i huvudet. 
Boken kommer även bestå av övningar som hjälper läsarna att komma vidare i sin förändring mot ett normalt liv, ett friare liv. 
Det kommer även finnas olika tips, ideer och strategier man kan använda sig av. 
 
bild från weheartit 
 
En gång i veckan kommer jag lägga upp ett litet smakprov på det jag skrivit och berätta hur det gått under veckan. 

Välkommen till min nya blogg!

2012-09-28 23:34:00 / 1 kommentarer ..


Mitt första inlägg.  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Jag heter Angelica och går sista året på Fryshusets gymnasium. I mitt projektarbete ska jag göra en självhjälpsbok för ungdomar som mår dåligt, jag kommer även dela med mig av egna erfareheter som sjuk i anorexi och självskadebeteende sen flera år tillbaka.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se