ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

presentation

2012-09-29 00:30:26 / 0 kommentarer ..


Jag heter Angelica och går sista året på gymnasiet. Denna blogg är endast avsedd till mitt projektarbete som loggbok. Jag ska göra en självhjälpsbok men även dra in egna erfarenheter i boken. I slutet av boken kommer det finnas anhörigsidor där jag ger anhöriga tips om hur de kan vara stöd och hur de ska bete sig till deras nära och kära som mår psykiskt dåligt. 
 
Boken kommer bestå av biografi av mig. Jag kommer ta upp vissa delar från min tid på sjukhus och även under andra tider då jag var väldigt sjuk, men även om hur det är nu, några år senare. Jag kommer ta med mitt egna självskadebeteende och mina tankar och min demon i huvudet. 
Boken kommer även bestå av övningar som hjälper läsarna att komma vidare i sin förändring mot ett normalt liv, ett friare liv. 
Det kommer även finnas olika tips, ideer och strategier man kan använda sig av. 
 
bild från weheartit 
 
En gång i veckan kommer jag lägga upp ett litet smakprov på det jag skrivit och berätta hur det gått under veckan. 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Jag heter Angelica och går sista året på Fryshusets gymnasium. I mitt projektarbete ska jag göra en självhjälpsbok för ungdomar som mår dåligt, jag kommer även dela med mig av egna erfareheter som sjuk i anorexi och självskadebeteende sen flera år tillbaka.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se