ANNONSER KAN DU SÄTTA HÄR

Kapitel om ångest

2013-03-07 12:02:25 / 0 kommentarer ..


Jag håller nu på för fullt att skriva i boken. Jag har kontaktat mitt bokförlag och jag kommer skicka i manuset imorgon för att då få klart allting tills projektet ska vara klart. 
Här är ett inlägg jag skriver på nu. Detta handlar om ångest.
 
"Jag har levt med ångest i många år pga min anorexi och depression. Till största delen har ångesten varit relaterad till mat vilket inte är något man ska behöva ha ångest över. Nu vet jag att mat inte är farligt och att vi ska njuta av maten istället för att få ångest av den. Jag hade en extrem matångest när jag var sjuk. Under min tid på SCÄ så åt jag mediciner 30 min innan varje måltid. Jag hade ett matschema som skulle följas vilket blev 6 måltider om dagen. Därför åt jag mediciner 6 gånger om dagen också. + en antidepressiv medicin och en sömnmedicin. Under tiden jag hade som mest medicin åt jag över 20 tabletter per dag. För jag hade en sådan extrem ångest över mat att en del av den var tvungen att medicineras bort. Idag står jag helt utan medicin och kan äta vad jag vill. "
 
En bild från sommaren 2011. 
 
Jag har skrivit ganska många kapitel sen sist, så allt flyter på bra nu. Men jag måste även komma på vad min bok ska ha för titel, så detta funderar jag fortfarande på. 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  Sidan ses bäst i Google Chrome
  I upplösningen 1680x1050

Jag heter Angelica och går sista året på Fryshusets gymnasium. I mitt projektarbete ska jag göra en självhjälpsbok för ungdomar som mår dåligt, jag kommer även dela med mig av egna erfareheter som sjuk i anorexi och självskadebeteende sen flera år tillbaka.


Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se